parkeren in de stad
parkeren leeuwarden In de gemeente Leeuwarden moet betaald worden voor het parkeren van je auto. In de binnenstad van Leeuwarden is vrij weinig parkeerruimte op straat. Daarom geldt daar alleen kort parkeren.

Parkeren Leeuwarden

Betaald parkeren in het centrum van Leeuwarden is ingesteld op maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur. In het gebied rond het centrum geldt betaald parkeren tot 18.00 uur en op koopavonden tot 22.00 uur.

Parkeertarief Leeuwarden

Parkeren Leeuwarden
Parkeren op straat in het centrum van Leeuwarden : € 2.60 voor het eerste uur, tweede uur € 1,50. Parkeertarief parkeergarages : € 2,30 per uur. In het gebied rond het centrum geldt een uurtarief van € 1,40. voor het eerste uur, voor het tweede uur € 1,20.
Goedkoop parkeert u op parkeerterrein Fonteinland (dagtarief € 3,00).Goedkoop Parkeren? Speciale Aanbieding!
gratis parkeren
Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel.
parkeren video zondag
Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Lees meer over de mogelijkheden of Bekijk de video
 

Parkeren bij het Transferium

Parkeren op het transferium Kalverdijkje of WTC Expo (Fec) is gratis. Er rijdt een bus van het transferium naar het centrum van Leeuwarden. Een retourticket kost slechts € 1,-. Dit geldt ook in het weekend. Bovendien mogen er 5 personen op één ticket reizen.

P+R terrein NS-station

Leeuwarden kent een P+R terrein, genaamd Wijnhornsterstraat. Dit parkeerterrein heeft ruim 250 parkeerplaatsen en u kunt hier parkeren voor maximaal € 4.60 per dag of € 0,80 per uur. Voor NS reizigers geldt een speciaal goedkoop dagtarief.

P+R parkings Leeuwarden

Gratis parkeren kunt u op een van de twee P+R's aan de rand van Leeuwarden. P+R Kalverdijkje ligt aan de stadsring oost en P+R WTC-Expo aan de stadsring west. Parkeren is hier gratis. Gratis bus naar het centrum is beschikbaar. U kunt ook lopen (8 min).

Parkeergarages in Leeuwarden

Als u in het centrum van Leeuwarden onbeperkt wilt parkeren dan bent u aangewezen op een van de vier parkeergarages. Tarief ong. € 2.30 p.uur, max dagtarief tot € 7,50
Zaailand - Zaailand 5 - 8911 BL Leeuwarden
Oldehove - Oldehoofsterkerkhof 3 - 8911 DM Leeuwarden
de Klanderij - Posthoornsteeg 40 - 8911 AT Leeuwarden
Hoeksterend - Hoeksterpad 3 - 8911 JV Leeuwarden

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.