parkeren in de stad
parkeren delft Een groot gedeelte van Delft is afgesloten voor auto's. Parkeren is voor bezoekers aan de binnenstad het eenvoudigst en voordeligst in één van de parkeergarages of op één van de parkeerterreinen.

Parkeren Delft

In de binnenstad van Delft geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 10.00-24.00 uur en zondags van 12.00-18.00 uur.

Parkeertarief Delft 2016

parkeren delft
Parkeren op parkeerterreinen in Delft kost € 3,- per uur.
Een dag parkeren op parkeerterreinen de Paardenmarkt en Gasthuisplaats kost€ 17,40, op parkeerterrein Nijverheidsplein maximaal €6,- per dag! Het tarief in een van de parkeergarages is € 2,40 per uur.

Parkeergarages

Goedkoop zijn ook de 3 parkeergarages aan de rand van het historisch centrum. Het uurtarief is ongeveer € 2.90. Enkele parkeergarages hebben goedkope dagtarieven.
Bekijk alle parkeergarages in Delft.

Gratis parkeren in Delft?

parkeertipTom gaf ons de volgende tip: In Delft kun je op de Pieter Steynstraat gratis parkeren, dit is een kwartiertje lopen van het centrum.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.