parkeren in de stad
Parkeren Den HelderDen Helder heeft een 7 km schoon breed strand en duinen. Ieder jaar is er een strandspektakel met sportieve activiteiten, optredens van artiesten en een luchtshow van de luchtmacht.

Parkeren in Den Helder

Vanaf 1985 geldt in het centrum van Den Helder betaald parkeren. Hiermee wil de gemeente bevorderen dat het centrum voor de bezoeker goed bereikbaar blijft. Parkeergroep Nederland verzorgt in samenwerking met de gemeente het betaald parkeren in Den Helder.

Betaald parkeren in Den Helder

In Den Helder moet u betalen voor parkeren op maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur en zaterdags tot 17.00 uur. Op diverse locaties is de parkeerduur beperkt tot 1 uur.

Parkeertarieven in Den Helder

In het centrum van Den Helder geldt op straat een tarief van € 1,80 p.uur, in het gebied rond het centrum € 1.16 per uur.
Het tarief in de parkeergarage is € 1,80 p.uur, max dagtarief € 10,00.
Op het Bernhardplein betaalt u voor de eerste twee uur € 1,80 p.uur, daarna € 2.21 per uur, max dagtarief is € 10,00.

Gratis parkeren

Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein Willemsoordterrein (Willlemsoord 60 G - 1781AS Den Helder). Ook kunt u 3 uur gratis parkeren met uw parkeerschijf in parkeergarage Koninckshoek.

Blauwe zones Den Helder

Blauwe zones zijn ingesteld op het parkeerterrein Prins Hendrikplein, parkeergarage Koninckshoek en parkeerterrein Sluisdijk. Met uw blauwe parkeerschijf mag u hier max 3 uur gratis parkeren.

Parkeergarages Den Helder

Koninckshoek - Koningdwarsstraat 6 - 1781 LC
parkeergarage Palmplein - Spoorstraat 128 - 1781 JJ Den Helder

Parkeren Veerboot Den Helder-Texel

Als u met de boot naar Texel gaat en uw auto in Den Helder achter wilt laten dan kunt u op het parkeerterrein naast de terminal gratis parkeren. Volg de borden 'P Texel', 'Afhalen + Wegbrengen'. Als het terrein vol is kunt u ook terecht in de directe omgeving zoals op de gratis parkeerterreinen Willemsoord-Noord en Willemsoord-Zuid.

P+R parking NS station Den Helder

Op de Waterkeringsweg + Burg. Ritmeesterweg in Den Helder Zuid kunt u uw auto parkeren. Het parkeren bij station Den Helder Zuid is geheel gratis.
.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.