parkeren in de stad
Walibi World Walibi Holland is een attractiepark, gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Walibi World en daarvoor Six Flags.
Walibi Holland is één van Europa's grootste familieparken van Nederland. Het park telt 7 rollercoasters, waaronder Robin Hood, een wooden coaster, Superman, een LSM-coaster en El Condor, de allereerste SLC ooit. Vorig jaar is er de Goliath bijgekomen, een megacoaster. Het park heeft dan ook de bijnaam: Rollercoaster capital of Europe.

Bereikbaarheid Walibi Holland

Walibi Holland ligt in de Flevopolder vlakbij Biddinghuizen. Het park is goed en snel bereikbaar met eigen vervoer. Het adres is : Walibi Holland -Spijkweg 30 - 8256RJ Biddinghuizen .
Ook met het openbaar vervoer via het NS station Harderwijk is het park bereikbaar. Op het treinstation reist u in 25 min. met de pendelbus Walibi World Express naar het park.

Parkeren Walibi Holland

De parkeerkosten voor de auto zijn 7,50 Euro per dag.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.