parkeren in de stad
Movieland Germany Movie Park Germany is een attractiepark gelegen nabij de Duitse plaats Bottrop. Het thema van het park is de film. Movie Park Germany bestaat uit diverse achtbanen, waterattracties en bioscopen waar diverse films worden vertoond De ruim 40 spectaculaire attracties, achtbanen, shows en ander entertainment maken dit tot een geweldige bestemming.

Bereikbaarheid Movie Park Germany

Movie Park Germany ligt op slechts 1,5 uur rijden van Utrecht en is goed bereikbaar met de auto. Komt u met de auto naar Movie Park Germany, dan neemt u bij knooppunt Oberhausen/Bottrop de A31 richting Emden. Sla bij de afrit Kirchhellen-Nord. af. Vervolgens wordt Movie Park Germany aangegeven op de borden. . Het adres is Movie Park Germany - Warner-Allee 1 - 46244 Bottrop, Germany

Parkeerterrein

Movie Park Germany beschikt over een eigen parkeerterrein, waar u voor €5,- per dag kunt parkeren. Vlak bij de hoofdingang is er tevens een parkeerplaats voor mindervalide.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.