parkeren in de stad
parkeren Roermond
Rondom de Roermondse binnenstad is voldoende parkeergelegenheid in verschillende parkeergarages en op verschillende parkeerterreinen.

Parkeren Roermond

In Roermond geldt binnen de singelring en schilgebieden betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 09.00-20.00 (vrijdag tot 21.00 uur) en zondag 12.00-20.00 uur
Max parkeerduur op de Singelring is 1 uur, op shop&run plaatsen max 30 min en in de overige gebieden max 2 uur. Onbeperkt parkeren is ingesteld op het Kazerneplein, Maashaven, Arlo, Akcros, Voorstad, Wilhelminaplein en Knevelsgraafstraat.

Parkeertarieven Roermond

Op straat in het centrum betaalt u € 1.30 p.uur, m.u.v. shop&run plaatsen (€ 1,30 p.30 min), op de parkeerterreinen € 1.30 p.uur, dagtarief € 3.00-5,00. Parkeergarages : € 1.50 tot € 2,30 p.uur, max. dagtarief € 14.00

Parkeergarages

Roermond heeft 5 parkeergarages.
- Roercenter - Roersingel 13 - 6041 KX Roermond
- Kazerneplein - Maashaven 144 - 6041 TB Roermond
- Stationspark - Maria Theresialaan 12 - 6042 AL Roermond
- CWI - Buitenop- Roermond
- De Oranjerie - Achter de Oranjerie 1 - 6041 JX Roermond

P+R terreinen

Het NS-station heeft 2 P+R terreinen die ook geopend zijn voor niet-treinreizigers. Tarief € 8.50 p.dag, NS-reizigers betalen € 3.94
- P+R Godsweerdersingel - Godsweerdersingel - 6041 GJ Roermond
- P+R Veeladingstraat - Veeladingstraat -6041 HW Roermond

Gratis Parkeren

Tip van Guus: Als je naar Roermond gaat zet je auto dan bij Designer Outlet neer. Hier betaal je 3 euro per dag en ben je te voet in 10 minuutjes in het centrum of met een van de (volgens mij) gratis pendelbussen. De Shopbus Roermond rijdt zaterdags en zondags, en op 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag.

Tip van Gilbert

Echt gratis parkeren kun je aan het Retail Park of bij Huis & Tuin. Enkel op zaterdag en zondag rijden er gratis bussen vanaf deze plaatsen naar het centrum en het Designer Outlet.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.