parkeren in de stad
Parkeren ParijsParijs telt maar liefst 160.000 parkeerplaatsen. Op Parijs.nl is veel info te vinden. Veel hotels hebben eigen parkeergarages die gratis zijn bij het verblijf. Deze goedkope hotels bevinden zich vaak aan de rand van de stad. Voorbeelden hiervan zijn Ibis, Formule One, Novotel.

Met de trein naar Parijs

NS Hispeed biedt reizen met de trein aan naar Parijs. Meer informatie op: NS Hispeed Treinreizen

Parkeren op straat in Parijs

In het centrum geldt max 2 uur betaald parkeren van maa t/m zat van 09.00-19.00 uur. Het tarief is € 3.60 p.uur, in de eerste schil € 2,40 en tweede schil € 1,20.
Om te parkeren heeft u een CREDIT CARD of Paris Carte parkeerkaart nodig.,die u kunt kopen bij de kiosken voor € 15,- tot € 40,-. De parkeerkaart uit de automaat moet duidelijk zichtbaar achter uw voorruit worden geplaatst voor controle.

Parkeergarages in Parijs

Veel openbare ondergrondse parkeerg arages zijn te vinden in de drukke winkelstraten en bij toeristische gebieden. Afhankelijk van het arrondissement varieert het tarief van € 3.00-4.00 per uur en het dagtarief tot € 48.00. Vaak zijn er speciale tarieven van toepassing voor langparkeren en in het weekend.
Bekende parkeergarages in Parijs zijn die van Vincipark. De garages zijn modern, goed onderhouden en bewaakt. Bovendien zijn er allerlei voorzieningen zoals het gratis huren van fietsen.
Een overzicht van de belangrijkste parkeergarages is te vinden op WWW.CENTRUMPARKEREN.NL
Ook op de internetsite van Parking de paris kunt u alle parkeergarages terugvinden op een overzichtelijke interactieve kaart.

Parkeren buiten het centrum

Ergens buiten Parijs je auto neerzetten en dan met het openbaar vervoer verder reizen is ook een optie. Maar ook rondom een RER-station geldt vaak betaald parkeren. En of uw auto er wel veilig staat is nog te betwijfelen.

Openbaar vervoer

Het snelste vervoersmiddel in de stad Parijs is de metro. Het netwerk is enorm uitgebreid en de metro brengt u overal waar u maar zijn wilt. Het is de snelste manier van reizen binnen Parijs en waarschijnlijk ook de plezierigste. Alles speelt zich onder de grond af, je hebt dus geen last van het andere verkeer.

Goedkope aanbiedingen Parijs

Parijs.nl heeft vaak zeer goedkope aanbiedingen voor een weekend naar Parijs.

Privé parkeerplaats boeken: Reserveer nu jouw parkeerplaats

Reserveer een parkeerplaats voorafgaand aan je trip naar Parijs en vermijd zo die eindeloze zoektocht naar een vrije parkeerplaats. De parkeerplaatsen worden aangeboden door particulieren en bedrijven en deze plaatsen kunnen per uur, dag of maand worden gereserveerd. Bovendien zijn alle parkeerplaatsen beveiligd én 60% goedkoper dan publieke parkeergarages. Zo kan jij al vanaf €8,- per dag een parkeerplaats boeken!
Reserveer jouw parkeerplaats

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.