parkeren in de stad
Parkeren in Keulen, Duitsland? Wij hebben actuele parkeertips en parkeertarieven voor u op een rijtje gezet.

Parkeren Keulen

Het verkeer in Keulen kan erg druk zijn. Als u er wilt parkeren in de binnenstad dan helpt het elektronische parking begeleidingssysteem van de stad Keulen u daarbij. Op borden langs de hoofdwegen staat aangegeven waar u kunt parkeren en de beschikbare capaciteit. Op het systeem zijn meer dan 40 terreinen en parkeergarages aangesloten.

Parkeren op straat Keulen

Straat parkeren is nog mogelijk in de straten van de binnenstad van Keulen. Rond 1000 parkeerplaatsen op straat in de binnenstad zijn aangesloten op het parkeersysteem. Betaald parkeren geldt op elke dag van de week van 09.00-23.00 uur.

Parkeertarieven Keulen

Parkeertarief straat : € 0,30 per 3 min (€ 2,00 per uur). Parkeertarieven parkeergarages centrum € 1.50-2.50 per uur.

Parkeergarages Keulen

Omdat het zoeken naar een parkeerplaats nog al eens problematisch is, kunt het beste parkeren in een van de parkeergarages in het centrum. De parkeergarages zijn vrijwel allemaal aangesloten op het parkeer-management-systeem. De tarieven zijn € 1.50-2.50 per uur tot € 12.00-20.00 per dag. Meer over parkeergarages.

P+R Parkings Keulen

Rondom de stad bevinden zich diverse P+R terreinen waar u kunt parkeren en verder kunt reizen naar de stad. De P+R terreinen kosten doorgaans € 1.00-2.50 per dag, bij sommige stations is parkeren zelf gratis op vertoon van een geldig openbaar vervoersbewijs. Meer over P+R Keulen.

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.