parkeren in de stad
Parkeren hasselt Parkeren in Hasselt? Er zijn verschillende parkeerplaatsen en parkeergarages in het centrum. Er zijn zelfs veel mogelijkheden om gratis te parkeren!

Tarieven Parkeren Hasselt

Tarieven (tussen 9:00 en 19:00 uur):
15 minuten gratis (het Hasselts kwartiertje). Hiervoor moet je een gratis ticket nemen aan de parkeerautomaten. 1ste uur: € 1,00
Volgende uren: € 2,00 per uur
Te betalen via de parkeerautomaten of via sms-parkeren
Forfaitair bedrag bij niet-betaling: € 25,00


Parkeren Hasselt

In het centrum van Hasselt geldt betaald parkeren op maa t/m zat van 09.00-19.00 uur. Maximale parkeerduur is 1 uur. Het tarief is € 1,00 per uur voor het eerste uur en €2,- voor de volgende uren. Wilt u langer parkeren dan kunt daarvoor een parkeerticket voor een halve dag kopen (€ 10,00).

Gratis parkeren

U kunt ook kiezen aan de rand van Hasselt gratis te parkeren en verder te reizen per bus. De locaties zijn Kempische Kaai, Kapermolen Zwembad, Kapermolen Vilderstraat, Havenstraat, Kanaalkom, Koningin Astridlaan, Truierbrug, Vredestraat-achterkant station en Cultureel Centrum. Je kan de auto achterlaten aan de rand van de stad en verder reizen met de bus. Het gebruik van de stads- of H-bussen is immers volledig gratis in de stadszone!

Park & Ride

Ook op P+R Alverberg in Hasselt kun je Gratis parkeren, waarna je de gratis bus H8 neemt naar het station en de Grote Markt ma-za 07.00-19.00 uur (niet op zon- en feestdagen)

Parkeergarages Hasselt

In de onderstaande parkeergarages betaal je €1,- per half uur.

Parking Molenpoort - Kattegatstraat 1 - Hasselt (07.00-01.00 uur)
Parking Dusartplein - Koning Boudewijnlaan 4 - Hasselt
Parking TT - Capucienenstraat - Hasselt( 07.00-01.00 uur)
Parking Ladeuze - Guffenslaan 16 - Hasselt
Parking Luikerpoort - Welvaartstraat - Hasselt (07.00-01.00 uur)


Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.