parkeren in de stad
Centrum Amsterdam
Het parkeerbeleid in Amsterdam Centrum is gericht op het verbeteren van de parkeermogelijkheden voor vergunninghouders, het verkorten van de wachtlijsten en het terugdringen van niet-noodzakelijk autoverkeer. Dit betekent dat parkeren in Amsterdam centrum duur is.

Parkeervergunning Amsterdam Centrum

Cition verstrekt parkeervergunningen aan bewoners en bedrijven van stadsdeel Amsterdam centrum. Met een parkeervergunning kunt u zonder verdere betaling parkeren bij een parkeerautomaat in uw vergunningengebied. De wachttijd voor een parkeervergunning kan oplopen tot wel 5 jaar.

Betaald parkeren

In de gebieden waar het A+ en A tarief geldt moet betaald worden van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 24.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur tot 24.00 uur.

Parkeertarief

De tarieven voor parkeren op straat in Amsterdam centrum zijn inmiddels 5 euro per uur. parkeren amsterdam centrum

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.