parkeren in de stad
Amsterdam parkeren Parkeren in Amsterdam? Druk, en duur! Of je nou een dagje naar Amsterdam gaat of wilt parkeren bij Schiphol, de parkeertarieven zijn hoog.Op onze site vindt U echter enkele goedkopere alternatieven.


P+R Parkeren in Amsterdam

U kunt goedkoop parkeren bij een van de transferia. Bekijk alle P+R Parkings in Amsterdam

Tarieven parkeren op straat

Parkeren Amsterdam
Het tarief van parkeren op straat ligt in Amsterdam tussen de €1,40 per uur (buitenwijken) en € 5 per uur (centrum).

Andere Stadsdelen

In de stadsdelen Oud-Zuid, Oost-Watergraafsmeer en Oud-West dient vier euro per uur betaald te worden. In Zeeburg kost parkeren 3 euro per uur, terwijl in het centrum maar liefst 5 euro per uur moet worden neergeteld.

Parkeertarief Amsterdam 2014

Parkeren op straat in het centrum van Amsterdam: € 5.00 per uur.
Parkeertarief parkeergarages ongeveer : € 5.00 per uur.

Goedkoop Parkeren? Speciale Aanbieding!
gratis parkeren
Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel.
parkeren video zondag
Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Lees meer over de mogelijkheden of Bekijk de video
 


Zondag parkeren

In het centrum is het ook op zondag betaald parkeren.

Op onze site vindt u de parkeertarieven per stadsdeel. Betaalt u niet of te weinig dan heeft u kans op een boete of een wielklem van Parkeerbeheer Amsterdam

Plattegrond parkeren Amsterdam

parkeren parkeertarieven amsterdam Plattegrond parkeren Amsterdam
Download een grote kaart

Parkeergarages in Amsterdam

Amsterdam kent vele parkeergarages. De tarieven in de parkeergarages zijn ongeveer gelijk aan de tarieven die U op straat betaalt.

Transferium P+R Amsterdam

Als grootste stad van Nederland is Amsterdam al enige jaren bezig een Transferia beleid uit te voeren. Haar bekenste is Transferium Arena, bereikbaar vanaf de A2. De parkeerplaatsen liggen net buiten het centrum. Uw auto staat er onder toezicht en de twee OV-retourtjes krijgt u er gratis bij.
Vanaf 2014 betaalt u als u na 10 uur of in het weekend aankomt €1,- per 24h.
Komt u voor 10 uur s ochtends aan dan betaalt u €8,- per 24h.
Voorwaarde is wel dat u het centrum van Amsterdam bezoekt. Het P+R centrumgebied bestaat uit stadsdeel Centrum en delen van Oost, Zuid en West. De betaalautomaat controleert bij het afrekenen van het parkeertarief of de laatste check-in van de terugreis, in het centrumgebied heeft plaatsgevonden.
Meer informatie over Parkeren bij Transferium Amsterdam Arena

Parkeerkaarten - Dagkaarten

In Amsterdam is het mogelijk in de parkeerautomaat een dagkaart te kopen. Met een dagkaart kunt u een dag parkeren in Amsterdam, wat vaak voordeliger is dan losse uren te betalen.

Parkeren op zondag

Parkeren op zondag is in bijna alle stadsdelen gratis. Echter in stadsdeel Amsterdam centrum geldt gewoon betaald parkeren!


Gratis Plattegrond

U kunt HIER een gratis stadsplattegrond downloaden. Deze kaart biedt handige informatie over: P+R, Openbaar Vervoer, De GVB dagkaart, Parkeren in de openbare garages van de binnenstad en parkeerkaarten.

Gratis Parkeren

Helaas is het Buikslotermeerplein niet meer gratis.
Openbaar  Vervoer

Parkeren in Diemen

Diemen-Zuid is een gratis parkeerterrein in Diemen van waaruit men per metro of trein naar het Centrum van Amsterdam kan reizen. Op dit parkeerterrein is geen toezicht.

Openbaar vervoer

In amsterdams rijden treinen, metro's, bussen en trams. Op de site van het GVB vindt u meer informatie over het openbaar vervoer in Amsterdam.

Parkeervergunning

Bewoners en bedrijven in Amsterdam kunnen een zogenaamde parkeervergunning aanvragen.

Parkeertip

Theo gaf ons de volgende tip: Gratis parkeren in het Amsterdamse Bos, voor de bosbaan is een groot parkeerterrein. Op de aangrenzende Amstelveense Weg is er openbaar Vervoer.

Conclusie

Amsterdam is druk en duur. Of je nu werkt in Amsterdam, je kinderen naar school moet brengen of een dagje uit gaat, er moet bijna overal parkeergeld worden betaald. Toch zijn er gelukkig goedkope alternatieven!

Zoeken

Gratis Mobiel Parkeren

gratis parkeren

Actie: Gratis Mobiel Betalen

Tijdelijke Actie: Nu Gratis aanmelden voor betalen per mobiel. Betaal nooit meer teveel! U meldt zich aan bij aankomst en af bij vertrek.
Hoe werkt het?
mobiel parkeren

Parkeren op Schiphol

parkeren schiphol
Goedkoop parkeren bij Schiphol?
Wij hebben de goedkoopste parkeeraanbieders voor u geselecteerd. Lees meer over Parkeren Schiphol

Over Parkeren in de Stad

Parkeren in de stad is een site met tips van bezoekers. Helaas veranderen parkeertarieven vaak. Raadpleeg daarom altijd de parkeermeter! Mocht iets onjuist zijn op onze site stuur ons dan een Mail dan passen wij het zo spoedig mogelijk aan.